Fruits4Real

Full screen game
Show the game in full screen

Fruits4Real gokkasten komen recht uit de speelhallen! Daarom is het ook zo leuk om online te spelen. Of je nu gratis speelt of voor geld, de sensatie blijft alsof je op een echte kast speelt. Beleef zelf de unieke ervaring van het spelen op Fruits4Real gokkasten!

De Fruits4Real gokkasten zijn er in allerlei soorten, de een nog leuker dan de ander. Om te beginnen hebben we Gold Lines, de gloednieuwe machine voor spelers met goudkoorts. Je kunt tot wel 640 punten per draai winnen.

Voor de liefhebber van Fruits4Real gokkasten is er ook de Steptimer Jackpot, een zeer populaire kast die veel doet denken aan de MultiTimer en de StepTimer. Liever je plezier verdrievoudigen? Kijk dan naar de Triple Action bij Fruits4Real gokkasten! Als je 15 credits inzet en je Wild gebruikt, kan je prijs zomaar drie keer zo hoog worden!

Onmisbaar in het aanbod van Fruits4Real gokkasten is natuurlijk ook de Turboplay Jackpot, een verbeterde versie van de Turbo Play. Met acht meters en maximaal 108 winlijnen kun je bijna niet naast de prijzen grijpen! Tel daar nog de vier Mystery Jokers bij op, en je weet zeker dat je de winnaar onder de Fruits4Real gokkasten in handen hebt. Dat geldt zeker ook voor de BigTimer, een heerlijke kast waarop je gemakkelijk 400 punten per draai pakt!

Natuurlijk zijn er daarnaast Fruits4Real gokkasten voor de echte kenners. Zo hebben wij Random Runner en Random Flashback aan het aanbod toegevoegd. Twee unieke en levensechte klassiekers die elke speelhal ter wereld hebben gezien.

Maar van alle Fruits4Real gokkasten is er geen zo wild als Simply Wild. De Wild-symbolen vliegen om je oren en prijzen komen van alle kanten! Net als de Red Hot Active laat de Simply Wild je continu op het puntje van je stoel zitten. En mocht je ooit op deze toppers van Fruits4Real gokkasten uitgekeken raken, probeer dan de SuperJoker. Wedden dat je meteen fan bent?

Ben je een multitasker die meerdere games tegelijk aan kan? Probeer dan de Twin Player of Multi Player van Fruits4Real gokkasten. Deze broertjes zorgen voor langdurig spelplezier door hun oneindige veelzijdigheid. Speel links, rechts of twee games tegelijk en laat het prijzengeld jouw kant op rollen!

Rollen doet het bij Fruits4Real gokkasten sowieso met het draaiende wiel van Magic Circle. Wat ga je winnen? Geef een draai aan het rad in dit duizelingwekkende prijzenfestijn!

Zoek je hoge inzetmogelijkheden, dan word je bij de Fruits4Real gokkasten op je wenken bediend met de Jackpot Timer. Ga voor de grote prijzen met 20 credits per draai! Grote prijzen zijn trouwens ook te winnen op de Sweet16 Player, waarbij de zestien winlijnen tot wel 5120 credits per ronde kunnen opleveren!

Er zijn Fruits4Real gokkasten in alle soorten en er is voor ieder wat wils. Geniet van de prachtige graphics, de unieke gameplay en de nostalgische gevoelens! Speel gratis om het gevoel te krijgen of probeer je geluk te beproeven met echt geld. Iedereen (boven de 18 jaar) is welkom om te spelen op onze Fruits4Real gokkasten!